Bent u op zoek naar een baksteen met een afwijkende afmeting of een extra bijzondere afwerking? Dan bent u op zoek naar een handvorm steen. Bij Steenfabriek Vogelensangh maken we met veel zorg en vakmanschap authentieke handvorm bakstenen. Met handmatige bewerkingen kunnen we de steen helemaal naar uw wensen aanpassen.

Speciale vorm of afwerking
Ook voor een vormsteen bent u bij Vogelensangh aan het juiste adres. Op zoek naar een speciale vorm of afwerking? Leg de uitdaging bij ons neer en we verrassen u graag met de mooiste handvorm steen.

Enkele van onze handvorm-steenselecties. Bekijk al onze stenen.

Ook een gesinterde steen, met een vergrijsde uitstraling, behoort tot de mogelijkheden. U bent van harte welkom bij onze steenfabriek om te zien hoe de stenen gebakken worden en te ontdekken wat de perfecte handvorm steen is voor uw project.

Vakmanschap sinds 1919
De handvorm steen wordt gebakken in onze kolengestookte ringoven, de enige in Nederland. Tien dagen lang gaat het vuur rond in deze oven, waarbij elke steen zijn unieke uitstraling krijgt. Geef uw bouwproject de aandacht die het verdient en kies voor een ambachtelijke handvorm steen.

Adresgegevens

Een vraag of een opmerking? Wij horen graag van u. Voelt u zich vrij om met ons contact op te nemen.